El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coneix tot sobre l'Església de Beniarrés aquest dissabte 5 de maig

Ponències i visita guiada al seu interior

Les nostres comarques tenen un gran patrimoni arquitectònic a vegades desconegut. Una part d'aquestes construccions és l'Església Sant Pere Apòstol de Beniarrés, de l'arquitecte alcoià Vicente Pascual. Per conéixer la història, l'exterior i l'interior de la construcció, s'han organitzat unes ponències i visita guiada el dissabte 5 de maig a les 11 h al Centre Cultural Joan Fuster de Beniarrés. Les activitats estan organitzades i coordinades per Josep Jordà, el jove campaner de Beniarrés. ARAMULTIMÈDIA ja ha mostrat tota la seua tasca.

El mateix Josep Jordà Sala parlarà del projecte, l'obra i la decoració de l'Església de Sant Pere Apòstol; Arae Patrimonio mostarà 'El mosaic hidràulic. De la producció a la conservació'; Hidràulic.co i ANOU col·lectiu d'arquitectura parlaran sobre 'L'hidràulic, l'últim paviment fet a mà'.

La jornada conclourà amb els parlaments dels familiars de l'arquitecte Vicente Pasual, conegut també per haver construït alguns dels edificis més emblemàtics d'Alcoi com són la casa del Pavo o la casa Escaló, actual conservatori d'Alcoi. Després de les xerrades serà hora de posar en pràctica el contingut teòric i es farà una visita guiada a l'Esglèsia.