El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coneixem l’Alcoi medieval gràcies a una app

“Muralles d’Aloi” està ja disponible en les plataformes d’aplicacions mòbils.

L’alcalde d’Alcoi Toni Francés i Lorena Zamorano, regidora de Turisme han presentat a la vora del riu al costat de l’antiga muralla de la ciutat: Muralles d’Alcoi, una aplicació mòbil per poder veure com eren les muralles d’Alcoi quan es van construir.

Ja es pot descarregar l’aplicació mòbil “Muralles d’Alcoi”, una app que en llegir els codis QR situats prop de les antigues muralles d’Alcoi et transporta al passat oferint una recreació virtual de com eren aquestes muralles a l’època medieval quan es van construir. Amb ella podem fer visitar el Portal de Riquer, la Torre de Na Valora i la Porta de Cocentaina.


Toni Francés, alcalde d’Alcoi i Lorena Zamorano, regidora de Turisme, han sigut els encarregats de presentar aquesta app. Han recalcat la rellevància que té brindar als turistes i als ciutadans de la ciutat una altra forma de veure i entendre l’Alcoi medieval. Zamorano ha destacat que és important que Alcoi siga conegut més enllà de les festes de Moros i Cristians i sobretot que siga capaç de tindre activitats turístiques al llarg de tot l'any com ho és aquesta visita guiada pel passat mitjançant aquesta app.

 

“Muralles d’Alcoi" està tant per a dispositius iOS, com per a Android. Des de la web de turisme d'Alcoi també es pot accedir a l'app i a tota la informació sobre aquesta. Tots els detalls sobre la nova ruta per l'Alcoi medieval al vídeo.