El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Confiscats 4.600 cigarrets 'caliqueños' en una merceria de Villena

Els agents han localitzat els paquets en una inspecció rutinària a l'establiment

Els paquets dels puros estaven "entre fils de cosir, botons i calces", i s'estima que hagueren aconseguit 3.200 euros per la seua venda clandestina. El propietari de la merceria ha sigut denunciat per contraban, i ara s'enfronta a una multa d'entre el 200 i el 600 per cent del valor de venda.

La Guàrdia Civil defineix l'operació com "poc més que curiosa" després de descobrir més de 4.600 cigarrets en una merceria "entre fils de cosir, botons i calces". El descobriment s'ha fet per part de la patrulla fiscal i de fronteres de la Guàrdia Civil (PAFIF) en una inspecció rutinària. Així, en el magatzem de l'establiment de Villena van trobar 231 paquets amb 20 puros en cadascun, preparats per a la venda al públic.

La Guàrdia Civil explica que aquests tipus de cigarret té un preu en el mercat legal de 0,70 cèntims per puro, i calculen que amb la venda clandestina s'haguera arribat als 3.200 euros de benefici. El propietari de l'establiment de Villena ha estat denunciat per contraban, i ara s'enfronta a una multa que oscil·la entre el 200 per cent i el 600 per cent del valor del preu del tabac.