El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Conselleria aprova un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament d'Alcoi per al desenvolupament del grau mitjà de Jardineria i Floristeria

L'IES Pare Vitòria
  • La formació tindrà una duració de dos cursos escolars.
  • Els alumnes rebran una ajuda a l'estudi. 

El cicle mitjà de Jardineria i Floristeria, impartit a l’IES Pare Vitòria, entra dins del projecte de Formació Professional Dual. La formació tindrà una duració de dos anys i l’alumnat que participe rebrà una beca d’ajuda a l’estudi.

El Ple del Consell aprova un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i l'Ajuntament d'Alcoi per al desenvolupament de projectes de Formació Professional Dual del sistema educatiu valencià.

El projecte de Formació Professional Dual correspon al cicle de grau mitjà de Jardineria i Floristeria impartit a l'IES Pare Vitòria. Els alumnes que vulguen participar en aquesta formació, han de ser majors de setze anys i rebran una beca, assumida per l'ens local, en concepte de borsa o ajuda a l'estudi.

La jornada i l'horari al centre educatiu l’IES Pare Vitòria i a l'entitat quedaran fixats per les dues parts. L'alumnat exercirà les activitats formatives establides en el programa de formació als locals del centre o dels centres de treball de l'entitat signant, o en els llocs on l'entitat desenvolupa l'activitat.

De moment, la duració de la formació dual és de dos cursos escolars. No obstant això, abans que acabe el termini, les parts podran acordar unànimement la pròrroga per un període màxim de quatre anys addicionals o bé l'extinció del cicle.