El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Conselleria signa l'acta de replanteig de les obres del Bracal en Muro, sense avisar al govern municipal

Reconstrucció del CEIP Bracal.

D'aquesta manera s'inicia una actuació que està previst es prolongue durant els pròxims tretze mesos, el que significa que el nou CEIP El Bracal de Muro podria albergar activitat per a l'inici del curs escolar 2020-21.

Respecte a l'inici de les obres, l'alcalde estima que aquestes puguen començar al llarg de la primera meitat de setembre.

Amb la signatura de l'acta de replanteig aquest matí, s'ha donat el darrer pas administratiu perquè puguen començar les obres del nou CEIP El Bracal de Muro. Des del govern municipal asseguren no haver estat informats d'aquesta signatura, la qual, malgrat que estava prevista a València, ha tingut lloc en un bar de Muro a causa de la pluja, sense la presència de cap membre del govern murer.

Així ho ha confirmat l'alcalde de Muro, Gabriel Tomàs, a ARAMULTIMÈDIA, qui assegura no entendre com la signatura no s'ha dut a terme dins de la casa consistorial murera. "A l'Ajuntament de Muro no ha trucat ningú de Conselleria per a confirmar-nos res" afirma l'alcalde, qui afirma haver-se assabentat del fet al marge de qualsevol mena de comunicat oficial. Qui sí que ha fet oficial la notícia és el grup municipal de Compromís Muro, anunciant amb un comunicat que el Director General d'infraestructures educatives, Victor García, els havia confirmat la signatura del document.

D'aquesta manera, s'inicia una actuació que està previst es prolongue durant els pròxims tretze mesos, el que significa que el nou CEIP El Bracal de Muro podria albergar activitat per a l'inici del curs escolar 2020-21. Respecte a l'inici de les obres, l'alcalde estima que aquestes puguen començar al llarg de la primera meitat de setembre.