El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Consells d'Unión Alcoyana per al manteniment de vehicles després del confinament

Des de la companya asseguradora recorden que tenen a dispossició de tothom el seu  segur 'Unión Autos' per a vehicles

Més de 40 dies amb el nostre vehicle totalment parat pot fer que no estiga amb les millors condicions per tornar a posar-lo en marxa de forma ràpida. Unión Alcoyana dóna alguns consells per tal de portar el cotxe a carretera de la forma més segura per a nosaltres després de estar tants dies estacionat.

Des de la companya asseguradora recorden que tenen a dispossició de tothom el seu  segur 'Unión Autos' per a vehicles. El primer consell que dona Unión Alcoyana és el manteniment de la bateria. El més adient és arrancar el vehicle alguna vegada durant el confinament. Si vas a agafar el vehicle, el més adeqüat és tindre arrancat el cotxe abans d'iniciar la marxa en un lloc obert o ventilat.

 

Hem d'arrancar de manera progressiva. No cal forçar el motor, sobretot si l'arrencada es fa de pregar i no és immediat. No cal obligar la posada en marxa durant més de cinc segons en cada intent, ja que el motor d'arrencada pot patir en excés. Si seguint aquestes pautes, el cotxe no arranca, et recomanem que contactes amb el servei d'assistència de la teua companyia asseguradora, perquè puguen donar-te les pautes a seguir. En el nostre cas, avisaríem al servei de grua perquè intente arrancar-lo i en cas de ser impossible, portaríem el teu cotxe al taller més pròxim. Només has de cridar al número de telèfon gratuït 800 888 888.

 

Pel que fa als neumàtics, un consell d'Unión Alcoyana es revisar la pressió si eixim a alguna de les activitats permeses. L'aire condicionat és altre dels afectats. Si agafes el vehicle, aprofita per activar l'aire uns minuts. L'últim consell que dóna la companyia d'assegurances és revisar els líquids.


Volem recordar també que el Reial decret que regula l'estat d'alarma ha interromput els terminis administratius, entre ells el termini per a passar la ITV. El còmput d'aquests es reprendrà en el moment en què perda vigència el Reial decret. Per tant, si t'ha caducat la ITV, roman atent per a poder sol·licitar cita, quan tornem a circular amb normalitat. Finalment, hem de seguir les indicacions de seguretat dels cossos nacionals de l'estat, per a circular correctament. Així com mantindre net i desinfectat el nostre vehicle, després d'haver estat en llocs amb molta gent, hospitals, etc.