El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Constituït el sindicat de pensionistes i jubilats de CCOO Comarques Centrals

Constitució el sindicat de pensionistes i jubilats / CCOO Comarques Centrals
Pere Brígido serà el Secretari General del sindicat intercomarcal

La Comissió Executiva està formada per Pere Brígido, com a Secretari General, Manolo Ares, José Vilaplana, Pepe Calvo, Juan Esparza, Álvaro Romero i Loreto Albuixec

Com ja vam avançar a ARAMULTIMÈDIA, els pensionistes convoquen altra concentració el 17 de març a distints municipis del territori espanyol per tal de reclamar pensions dignes. Ara fan un pas més i constitueixen el sindicat de pensionistes i jubilats de CCOO Comarques Centrals. S'ha triat per unanimitat a Pere Brígido com a Secretari General del sindicat intercomarcal, i a més s'ha triat la nova Comissió Executiva que s'encarregarà de traure el treball federal a Comarques Centrals. Aquesta Comissió Executiva està formada per Pere Brígido, com a Secretari General, Manolo Ares, José Vilaplana, Pepe Calvo, Juan Esparza, Álvaro Romero i Loreto Albuixec.

L'assemblea, celebrada a Ontinyent, ha començat amb la intervenció de Manuela Pascual, secretaria general de CCOO Comarques Centrals, on ha destacat la importància de la lluita per les pensions i ha posat en valor el treball que la Federació fa en la lluita per defensar-les. Manuela Pascual ha recalcat també la importància del 8 de març i els motius que han dut al sindicat a la convocatòria de la vaga.

A continuació ha pres la paraula Evaristo Soto, secretari general de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO PV, que ha explicat que el debat de les pensions és un debat polític i cal apostar per la seua defensa, com està fent Comissions Obreres.