El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Consulta el calendari d'entrades festeres d'Alcoi

Entradetes País Valencià
Els caps de setmana, com és normal, copats per les esquadres especials

L'activiat moro-cristiana a alcoi comença a moure. Dijous a la nit, les 28 filaes han viscut amb emoció el sorteig de les entradetes del pròxim mes d'abril. Com bé és sabutm enguany hi ha 19 dies de filadetes front als 4 dies de l'any passat. Com era d'esperar, les esquadres especials de Navarros, Tomasines, Verds i Magenta han copat els caps de setmana. Clica ací per veure el calendari complet.

L'activiat moro-cristiana a alcoi comença a moure. Dijous a la nit, les 28 filaes han viscut amb emoció el sorteig de les entradetes del pròxim mes d'abril. Com bé és sabutm enguany hi ha 19 dies de filadetes front als 4 dies de l'any passat. Com era d'esperar, les esquadres especials de Navarros, Tomasines, Verds i Magenta han copat els caps de setmana. Clica ací per veure el calendari complet.

Hi ha dies de sobra, i fins i tot entre setmana, moltes filaes han  triat desfilar per Sant Nicolau. Del sorteig hi ha alguna curiositat, com que filaes com ara Verds i Magenta, han demanat dos entradetes en mateix dia; se suposa que una per a la filà i altra per a cavallers o col.lectius dels càrrecs.