El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Consulta la suspensió i modificació de les classes a causa del temporal a les nostres comarques

A Muro no hi haurà classe el 7 i 8 de gener / AM

A Planes, Ibi, Muro, Alfafara, Beniarrés, Castalla, Onil, Banyeres i Bocairent hi ha suspensió de classes o modificacions en l'entrada i hora d'accés.

La previsió de neu fa que alguns ajuntaments de les nostres comarques modifiquen la tornada als centres educatius en els pròxims dies.

A Cocentaina i Xixona les classes es mantenen amb normalitat. Banyeres començarà a les 10 h aquest dijous. Alcoi començarà les seus classes en tots els nivells el pròxim dilluns 11 de gener, ja que el 7 i el 8 estan declarats com a festius. En l'àmbit universitari, el Campus d'Alcoi de la UPV manté la docència online durant el dijous i divendres.


Els municipis on no es tornarà al col·legi el 7 i 8 de gener són Planes, Muro, Alfafara i Beniarrés. A Ibi, l'Ajuntament ha decidit tancar els col·legis el 7, 8 i 11 de gener. D'aquesta manera, els xiquets tornaran a les aules el dimarts 12 a la vila del joguet.


Bocairent també suspén tota l'activitat educativa en tots els nivells aquest dijous 7 de gener. Serà eixe dijous de vesprada quan es valore la situació i es prenga una decisió per al divendres. En Castalla i Onil, fins ara, s'han suspés les classes només fins aquest dijous 7 de gener.