El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Continua el descens de pressió als hospitals mentre les morts no s'incrementen

La província d'Alacant registra 2 morts, i 91 nous casos positius. Les altes totals són 15, i tenim un important descens de persones ingressades: 6 persones han eixit de l'UCI 18 dels hospitals.

La consellera de Sanitat Ana Barceló ha destacat aquest 28 d'abril que es manté el descens de persones que requereixen hospitalització, i tan sols s'ingressa al 14 per cent de tots els casos (xifra general de la Comunitat Valenciana).

A la província d'Alacant, 6 persones han deixat l'UCI, i 18 els hospitals. Hi ha a hores d'ara 167 persones ingressades, una xifra similar a la del 20 de març, fa més d'un mes. A més, s'han donat 15 noves altes, així que ja s'han recuperat totalment més de 2.400 persones.

Pel que fa a les morts, la província d'Alacant suma 2, poques en relació amb la xifra de noves morts a tota la Comunitat Valenciana: 12. D'aquesta dotzena de morts, la meitat, 6 corresponen a residents de centres de majors.

I els nous positius sí que incrementen, però des de Sanitat ho atribueixen a l'increment de tests que es fan. Alacant suma 91, i s'apropa als 4.000 positius (dels quals, recordem, més de la meitat, 2.400, estan curats).

 

 

Més informació: Cronologia dels efectes de la Covid-19 en la província d'Alacant