El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Continua la crema de Contenidors a Alcoi

Contenidor cremat al carrer Severino Albarracín.

L'elevat nombre d'incendis i la correlació en el temps dels mateixos fa pensar que es tracten d'actuacions intencionades, per la qual cosa la investigació s'ha posat en mans de la Policia Nacional per tal d'intentar esclarir els fets.

L'últim contenidor cremat s'ha enregistrat aquest matí en els voltants del col·legi Vicente de Paúl, el que eleva la xifra a quatre en 24 hores i al voltant de deu en les últimes setmanes.

El primer dels incendis d'aquest 5 de desembre ha tingut lloc en el carrer Severino Albarracín al voltant de les 7.45 h, un incident que ha sigut precedit per un altre cap a les 9.30 h al barri de Santa Rosa, prop del Col·legi Vicente de Paúl. Aquest dos incendis se sumen als dos que tingueren lloc ahir, en els carrers Cid i Murillo. La resta dels contenidors cremats de què es té constància en l'últim mes estaven situats en els carrers Pintor Cabrera, San Isidro, Echegaray, Ibi i a la urbanització de l'Estepar.

L'elevat nombre d'incendis i la correlació en el temps dels mateixos fa pensar que es tracten d'actuacions intencionades, per la qual cosa la investigació s'ha posat en mans de la Policia Nacional per tal d'intentar esclarir els fets.