El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Continua la multitudinària Fira de Nadal de Xixona fins al diumenge 10 de desembre

'Terró', dolços i activitats variades

Xixona és el bressol del torró, en part, per la celebració de la Fira de Nadal. Dolços i torrons elaborats en Xixona són el denominador comú de l'esdeveniment. AAMULTIMÈDIA ofereix un vídeo d'ambient de la Fira

Els valencians tenim el millor nadal i Xixona és un exemple d'aquest nadal tan nostre. Dolços i torrons elaborats en Xixona són el denominador comú d'aquesta fira del lloc més dolç del món. La Fira es pot visitar fins a aquest diumenge 10 de desembre i ARAMULTIMÈDIA està fent un seguiment diari de l'esdeveniment. Tot al vídeo.

Durant les edicions passades s'han registrat més de 50.000 persones, i l'organització espera augmentar el nombre de visitants i turistes. Isabel López, alcaldessa de Xixona, destaca que "les novetats que hem introduït enguany, com ampliar les àrees d'aparcament i la zona per als vianants en l'accés a la Fira o posar en funcionament un tren nadalenc, estan sent molt bé valorades pels visitants, que estan podent gaudir del millor ambient nadalenc en la nostra localitat".