El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Continua la programació de la ‘Primavera per la Pau’ a Alcoi amb una xarrada i la XV marxa per la desmilitarització de la serra d'Aitana

Cartell
Els esdeveniments tindan lloc el 25 i 27 de maig

Si vols continuar participant en la ‘Primavera per la Pau’, el pròxim 25 de maig tindrà lloc la xarrada: Desobediència civil i defensa popular no violenta a Catalunya i el dia 27 la XV marxa per la desmilitarització de la serra d'Aitana

La ‘Primavera per la Pau’ acull dos esdeveniments més dins de la seua programació. El divendres dia 25 tindrà lloc la xarrada: Desobediència civil i defensa popular no violenta a Catalunya a les 19.30 h, al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi.

Per altra banda, el dia 27 serà la XV marxa per la desmilitarització de la serra d'Aitana des del Safari Aitana, a les 9 h.

La primera de les activitats (xarrada: Desobediència civil i defensa popular no violenta a Catalunya) la dura a terme Pepe Beunza i d'Arbre Agulló, els primers objectors de consciència al servei militar en època franquista i membres de l'organització “En Peu de Pau”, dedicada a la promoció de la resistència civil pacífica en l'actual context català.

Si no pogueres anar, es repetirà el dissabte 26 de maig, a les 19 h, a la biblioteca de Sella a la Marina Baixa.

I la segona activitat (XV Marxa per la desmilitarització de la serra d'Aitana ) es farà eixint des d'Alcoi a les 8.15 h des de la plaça d’Al-Azraq amb vehicles particulars.

La ruta serà la següent: Després de les 8.15, tots es trobaran a les 9 del matí a les portes del Safari Aitana. Des d'allí es farà una curta marxa fins al mateix port, on està la reixa que tanca la carretera dels radars, davant de la qual es llegiran els manifestos després d'esmorzar.

Serà un dia per a demanar la protecció mediambiental d'Aitana i també per a demanar que siga alliberada de la presència militar.