El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Continua l'emotiu record a Joan Valls 102 anys després del seu naixement

Acte multitudinari / AM

Han estat vora 200 persones.

Ja és tradició que després de la manifestació de l'1 de maig, Alcoi té altra cita a la Placeta El Fossar. El motiu és el record del naixement del poeta alcoià Joan Valls. L'Associació Amics de Joan Valls organitza aquest homenatge des de dos anys després  que ens deixara el poeta, com ha contat a ARAMULTIMÈDIA, Francesc Pou.

Vora 200 persones han acudit a la Placeta El Fossar en el 102 aniversari del naixement de Joan Valls. El món de la cultura i de les lletres valencianes s'ha apropat per llegir o gaudir de l'obra de Valls. Poemes cantats o llegits han protagonitzat la calorosa vetlada a les esquenes de l'Esglèsia de Santa Maria.

Han participat, entre d'altres, Hiroshi Fujii, Lluís Torró, Jordi Gil i Ferrán Rodes. També s'han recitat poemes per part de gent anònima i ha amenitzat l'acte la Coral Polifònica Alcoiana. La cloenda de l'esdeveniment ha estat l'ofrena floral davant del monolit de Joan Valls.  Manel Rodríguez, president de l'Associació Amics de Joan Valls, ha destacat a l'inici que amb actes com aquest "avancem per guanyar i guanyem per avançar".