El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Continuen els preparatius de la Mitja Marató 2019

Miguel Miró, Mercedes Valim i David Miró / MMUA19

Cada vegada queda menys per a la gran carrera alcoyana, que es celebrarà el dia 15 de desembre. Aquesta edició comptarà amb grans novetats, com per exemple la presència de influencers i youtubers.

L´organització junt amb la Regidoria d´Esports, ajuntaments i col.laboradors, continuen esforçant-se per a trobar els contactes necessaris amb el fi d´ampliar la carrera i donar-la a conèixer fora de la provincia. D´aquesta manera, la carrera comptarà amb Gema Payá (periodista, blogger i fundadora de Miss Leggins Run) i Juanma Rodríguez (entrenador personal, fundador del Green Power Sport Team i youtuber) amb el fi de donar a conèixer-la entre els seus milers de seguidors. 

Per poder realitzar la preinscripció, s´han habilitat als col.laboradors tècnics Urban Running com punt físic en la Zona d´Alcoi i Comarca i a Rull Intersport en la Zona d´Ontinyent. En el cas d’Urban Running Alcoi ajudaran en l´aportació de material esportiu, que anirà sortejant-se entre totes els inscrits, i també hi ha una programació de dos ixides per tal de conèixer el circuit. Les ixides seran el 3 i 7 de desembre a les 20.00h.

Cal indicar, que durant el mes de novembre un equip de l´organització format per Miguel Miró, David Miró i Mercedes Valín estaran presents en els col.legis d´Alcoi per donar a conèixer la modalitat Micromarató i facilitar l´inscripció.

Una altra novetat són les ponències que tindran lloc el 14 de desembre, totes en relació a l´àmbit esportiu i del running. Destacar per últim la bona acollida que està tenint aquesta IX edició de la Mitja Marató Unió Alcoyana, que a finals d´octubre ha comptat amb un 20% més de participants respecte l´última edició en les mateixes dates.