El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Continuen les obres del vessant que afecta 4 filaes alcoianes

Continuen les obres al vessant / AM

Les obres finalizaran a setembre d'aquest 2019, segons informa el consistori

A finals de setembre, segons càlculs de l'Ajuntament d'Alcoi, finalitzaran les obres del vessant que dóna al Riu Riquer i que afecta les filaes Abencerrajes, Llana, Realistes i Muntanyesos després d'un temporal l'any 2017.

Durant el mes de juliol i agost, està en marxa l'estabilització definitiva del vessant, una actuació dividida en dues fases. La primera d'elles contempla l'estabilització de tota la part superior del talús, mentre que posteriorment es durà a terme la demolició i posterior reconstrucció de la terrassa que s'ha vist afectada. Paral·lelament s'ha establit un pla per a controlar els possibles moviments del vessant tant superficials com interns que pogueren causar alguna inestabilitat. Cal recordar que aquest problema ve des del temporal de gener de 2017.

El camí per a passejants que passa per davall del talús, a hores d'ara, està tallat, ja que s'està treballant en eixa zona. Una gran grua es pot veure des del Parc de Cervantes. La totalitat de les obres suposaran més de mig milió d'euros, la qual serà finançada amb una subvenció del Ministeri de Política Territorial del 50%.

 

Treballs i camí tallat