El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Continuen les reivindicacions per millorar les condicions de les treballadores de la Residència del Preventori d'Alcoi

Els sindicats CCOO i CSIF donen suport a les treballadores

15 de les 17 auxiliars de la Residència del Preventori superen els 50 anys. Com denuncien les mateixes treballadores, "la mitjana d'edat és molt alta". Com cada dimarts, es concentren fora de la residència per tal de reivindicar els seus drets. Puri Auñón, una de les treballadores, destaca que "no poden ni deuen fer vaga perquè sempre s'han de respectar els serveis mínims".

CCOO i CSIF, dos sindicats majoritaris, també se sumen a les reivindicacions de les treballadores. Les auxiliars continuen dient que "estan treballant amb persones necessitades i no en fàbriques. Els nostres iaios necessiten tota l'atenció". En el vídeo, facilitat per les mateixes treballadores a ARAMULTIMÈDIA, es poden veure les reivindicacions.

Les treballadores també s'han queixat que des de la direcció del centre "no han deixat fer la concentració dins de la residència" i han hagut de fer-la a l'exterior. Segons Puri Auñón, en representació dels treballadors, "el Director no els ha acompanyat". A la concentració també ha acudit personal que no treballava aquest dimarts 10 d'octubre.