El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Controlat l'incendi del Preventori d'Alcoi en una hora

Incendi declarat a Alcoi aquest 18 de juny del 2018. Imatge de xarxes
Prop del Centre d'Alzheimer de Solroja, però no ha sigut necessari desallotjar

A les 17:16 h, el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha donat per controlat l'incendi. Segons el Servei d'Emergències de la Comunitat Valenciana, a les 16:38 ja estaven mobilitzats tots els mitjans d'extinció. Ja comencen a retirar-se els mitjans d'extinció.

A les 17:16 h, el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha donat per controlat l'incendi. Segons el Servei d'Emergències de la Comunitat Valenciana, a les 16:38 ja estaven mobilitzats tots els mitjans d'extinció. Cal destacar que el foc s'ha originat, per causes que es desconeixen, prop el Centre d'Alzheimer Solroja i on es col.loca el Campament Reial cada 5 de gener, encara que no ha sigut necessari desallotjar el recinte, segon ha apuntat el regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez. 

A Alcoi se sent el soroll dels tres helicòpters que actuen ara mateix en l'incendi que s'ha declarat a primera hora d'aquesta vesprada a la serra de Mariola, a prop del Preventori. Segons ha informat el servei d'emergències 112 de la Generalitat, s'han mobilitzat 3 mitjans aeris (ja s'han retirat 2), 4 vehicles de bombers, 3 unitats dels bombers forestals i 3 autobombes.