El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Conversa de tu a tu amb el conseller d'economia, Rafael Climent

La cita és aquest 24 de gener, a partir de les 19,30 hores, a la Casa de la Joventut de Cocentaina

El conseller d'economia sostenible i sectors productius, Rafa Climent, celebra una trobada informal amb tot el que estiga interessat en les ajudes, inversions o projectes relacionats amb els sectors industrials i productius per part de la Generalitat Valenciana. 

És una reunió organitzada pel col·lectiu Compromís 03820 de Cocentaina. El seu portaveu Jordi Pla assegura que una de les prioritats de Compromís és "la creació de faena i generar perspectives de futur per a Cocentaina i per al conjunt de la comarca", i per això conviden "al món empresarial, a la gent del comerç, als treballadors i a la ciutadania en general a vindre per poder conversar amb el conseller d'Economia. Eixa és la nostra forma de treballar: de baix cap a dalt i amb proximitat".

La cita és aquest mateix dijous 24 de gener a la Casa de la Joventut de Cocentaina, a partir de les 19,30 hores.