El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Converteix-te en la millor opció de compra per al teu client amb el curs avançat de Vendes que imparteix el CEEI d’Alcoi

Converteix-te en la millor opció de compra per al teu client amb el curs avançat de Vendes que imparteix el CEEI d’Alcoi
El curs d’iniciació serà de 10 hores, el 27 d'abril i 4 de maig i el curs d’expert serà de 20 hores de l’11 de maig fins a l’1 de juny

El CEEI d’Alcoi ofereix un curs avançat de vendes perquè sigues la millor opció de compra per al teu client. Hi haurà dos nivells, iniciació de 10 hores i avançat de 20 hores. En total será del 27 d'abril fins l'1 de juny.

Si vols convertir-te en la millor opció de compra per al teu client, el CEEI d'Alcoi oferta un curs on aprendràs les tècniques de venda més actuals i que et portaran a l'èxit professional.

Aquest curs està dirigit a comercials, caps de venda, directors comercials i en general qualsevol persona que tinga inquietud i ganes d'aprendre i millorar les seues habilitats per a la venda.

En finalitzar el curs seràs capaç d’adquirir la metodologia per a destinar recursos a la clientela en funció de la seua tipologia, detectar amb precisió els motius de compra i els criteris de valoració dels clients, poder definir els diferents elements que formen part d'una negociació i preparar-se adequadament per a desenvolupar-la amb un client, manejar certes tàctiques i habilitats professionals que els permeten una major efectivitat en qualsevol situació de negociació, convéncer al client a través d'arguments totalment adaptats a ell, conéixer l'impacte que té el preu en la rendibilitat de l'empresa, aprendre a rebatre les diferents objeccions que plantegen els clients i tancar el procés de venda fent que el client se senta satisfet de la seua decisió.

Si estàs interessat, és convenient que t’apuntes perquè les places són limitades. Els dies seran del 27 d'abril fins l'1 de juny. La part d'iniciació serà de 10 hores el 27 d'abril i 4 de maig en el CEEI de 16.00 h a 21.00h i segidament la part d'expert de 20 hores, des de l'11 de maig fins l' 1 de juny també en el CEEI i en el mateix horari.

El preu del curs complet (iniciació i expert) és de 599 € i el preu de la segona part ( expert ) és de 420 €.