El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Convocada la beca d’Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú’

Imatge beca d’Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú’
  • El termini de presentació finalitza el 6 de novembre.
  • Pot sol·licitar la beca totes aquelles persones, que hagen finalitzat els estudis de Grau Professional de Música, tinguen com a màxim trenta anys i que tinguen una vinculació amb la ciutat.

La beca està dotada amb un total de 2.250 euros i té com a finalitat ajudar a un músic novell que realitze estudis de perfeccionament musical durant aquest curs.

L’Ajuntament d’Alcoi ha publicat les bases de la XXXIII convocatòria de la Beca d’Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú’, que té com a finalitat ajudar a un músic novell que realitze estudis de perfeccionament musical durant el curs lectiu i/o les anualitats 2022-2023. Podran sol·licitar aquesta beca totes aquelles persones, que hagen finalitzat els estudis de Grau Professional de Música, tinguen com a màxim trenta anys i que tinguen una vinculació amb la ciutat, bé per motius de naixement o residència, formació o participació en les entitats musicals de la ciutat.

El termini de presentació finalitza el 6 de novembre, i en aquest enllaç de la seu electrònica de l’Ajuntament es poden consultar les bases. 

El regidor de Cultura, Raül Llopis, ha destacat: un any més, aquesta beca ajudarà al talent format a Alcoi a perfeccionar la seua tècnica musical. La música és una disciplina artística amb un gran arrelament a la nostra ciutat, que ha vist nàixer a grans figures de la interpretació i la composició”.

L'any passat el jove violinista, Jorge Antequera, va rebre aquesta beca, que li va ajudar a cobrir les despeses de matrícula d'un màster en el conservatori del Liceu de Barcelona.