El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Convocades eleccions obertes a la Protectora d'Animals d'Alcoi

Protectora / web
Fins al 6 de maig es poden presentar les candidatures

La Societat Protectora d'Animals d'Alcoi convoca eleccions per canviar a la seua Junta Directiva. Concretament, els càrrecs a cobrir són el de president, vicepresident, secretari, tresorer i 4 vocals. Les candidatures es poden presentar fins al 6 de maig. Cal recordar que el passat divendres 13 d'abril, ens va deixar Gonzalo Gisbert, president de la protectora des de l'any 2009.

Les candidatures es poden presentar via mail en sociedad@protectoradealcoy.org o per correu postal al destinatari 'Sociedad Protectora de Animales y Plantas de Alcoy. Apdo. Correos, 5 03801 Alcoi (Alacant). Des de l'actual Junta Directiva s'anima a tothom a participar com a candidats per aportar noves idees i projectes.

Segons el calendari establit per la Protectora, el dilluns 7 de maig es publicaran les candidatures, que seran comunicades al facebook de l'Associació i a la seua web. El 22 de maig hi haurà una Assemblea General Extraordinària en la qual es procedirà a la votació de candidats, en el lloc i hora que es comunicarà amb 15 dies d'antelació.