El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Convocades dos places de Policia Local després de la jubilació de 4 veterans

L'alcaldessa Mireia Estepa i el regidor Marcos Castelló, amb els 4 agents que es jubilen

L'inspector en cap Óscar Gómez, i els agents Vicedo, Ramírez i Mora, es jubilen després d'anys al servei del municipi. Des del consistori agraeixen el seu treball i anuncien la convocatòria pública de dos noves places.

Quatre agents de la policia local de Cocentaina s'han jubilat, atenent el nou Reial Decret que permés la jubilació anticipada. Des de l'Ajuntament expliquen que es tracta de 4 dels agents més veterans del cos local: els agents Vicedo, Ramírez i Mora, jubilats des d'aquest 11 de gener; i l'Inspector en cap Óscar Gómez, qui va fer efectiva la seua jubilació el 18 de gener. Cal destacar que Gómez ha estat 38 anys de servei, 25 d'ells com inspector en cap.

Doncs bé, feta efectiva la jubilació d'aquests 4 agents, l'Ajuntament de Cocentaina anuncia la contractació de 2 nous agents. Les bases ja s'han publicat, i ara està obert el termini d'inscripció. Les proves les coordinarà l'IVASPE, L'institut Valencià de Seguretat Pública, de manera coordinada amb la resta d'ajuntaments que convoquen places.

L'alcaldessa Mireia Estepa i el regidor de seguretat Marcos Castelló, han mostrat el seu agraïment als 4 agents que deixen ara el cos, després d'anys treballant pel municipi: "La Policia Local és el cos de seguretat més pròxim al ciutadà, són als qui veiem dia rere dia als carrers i a qui acudim quan tenim una urgència, a més de ser una de les professions més exigents que hi ha. Després de vora 40 anys de feina no podem fer més que donar les gràcies a aquestes quatre persones que han estat amb nosaltres, treballant conjuntament i sempre amb la màxima professionalitat i rigor".