El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Convocat un programa de formació per a entrenadors en Alcoi

L'entranador de l'Alcoyano, Vicente Parras.

Per a assistir a qualsevol de les tres ponències s'haurà d'enviar un correu esports@alcoi.org.

La ponència d'Octavio Pérez ha hagut de ser ajornada a causa del temporal d'aquest 20 de gener, i se celebrarà finalment el dilluns 27 de gener.

La regidoria d'Esports d'Alcoi ha dissenyat el pla 'Formadors 20.20', un programa de formació dirigit a tècnics i entrenadors d'Alcoi de qualsevol modalitat esportiva. Les tres primeres ponències ja estan tancades per als dies 27 de gener, 24 de febrer i 9 de març.

"És un projecte innovador en l'àmbit de l'esport local, ja que mai abans s'havia abordat la formació dirigida a entrenadors i tècnics de manera tan ambiciosa", explica el regidor d'Esports, Miguel Juan Reig.

La primera ponència serà a càrrec d'Octavio Pérez, reconegut esportista i preparador físic que a més ha apadrinat projectes esportius i socials molt potents. La ponència porta per títol «Fes de la teua passió, la teua professió», i se celebrarà en el saló de conferències del Centre d'Esports, el dilluns 27 de gener a partir de les 19:15 h.

La segona de les ponències, serà el dilluns 24 de febrer, a càrrec de Reme Egea, diplomada en Magisteri d'Educació Física i Llicenciada en Psicologia, que tractarà les claus per a augmentar el lideratge en els equips.

El tercer ponent serà Jordi Reig, un fisioterapeuta molt conegut a la nostra ciutat, que explicarà com actuar davant una lesió que es produeix en la pista o el terreny de joc. Aquesta ponència serà el 9 de març i tancarà el primer trimestre.