El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'ASJ convoca un concurs per a triar el nou vestit de l'Ambaixador Moro

Ambaixador moro, imatge de l'ASJ.

En les pròximes festes es renovarà el vestit de l'Ambaixador Moro, i també els dels trompeters i timbalers. Des de l''Associació han decidit, en lloc d'encarregar-lo, convocar un concurs per animar als dissenyadors del món de la festa.

L'Associació de Sant Jordi informa que periòdicament es renoven els vestits dels Ambaixadors i Sergents, i en les pròximes festes de Moros i Cristians del 2020 toca canviar ell de l'Ambaixador Moro. També seran nous els de timbalers i trompeters, ja que "és el moment de procedir a la seua renovació". Normalment els nous dissenys es fan per encàrrec, però enguany l'ASJ ha decidit convocar un concurs per tal "d'incentivar els dissenyadors que treballen en el món de la festa". 

El disseny que es presente "se cenyira en tots els possibles a la simbòlica representació festiva anual" de les festes. Han de mostrar tant la part posterior com anterior, i anirà acompanyada d'una memòria de les qualitats dels materials utilitzats. Han de ser originals i es descartaran aquells que "puguen considerar-se còpies d'altres dissenys que es mostren en xarxes socials".

La data final per a presentar propostes és el 20 de desembre, i el jurat prendrà una decisió en el primer mes del 2020. Les bases completes es poden consultar ací