El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coral Erum, candidata al Top 100 Dones Líders a Espanya

Coral Erum
  • Fins al 31 de desembre es pot donar suport a la seua candidatura al Top 100 Dones Líders a Espanya en el següent enllaç. 

L'empresària, CEO de Erum per a Àsia i Amèrica ha sigut nominada al Top 100 Dones Líders a Espanya, una organització que visibilitza el talent femení per a construir una societat basada en la igualtat.

Coral Erum Gregorio forma part de la quarta generació d'empresaris que dirigeixen Erum, empresa especialitzada líder en la injecció sostenible de plàstics per a accessoris retail a nivell global, i que compta entre els seus clients a les principals signatures mundials de moda. 

L'empresària és Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses, en l'especialitat Industrial; màster en Alta Direcció i Govern Familiar; compta amb postgraus en innovació de tècniques especials d'injecció i noves tecnologies; i porta més d'una dècada en llocs d'alta direcció.

Coral Erum competeix en la categoria d'Empresàries gràcies a l'impuls del seu model d'economia circular col·laborativa en els més de 90 països en els quals el grup Erum opera, la qual cosa permet recuperar els materials per al seu reciclatge, fabricació i redistribució, reduint l'impacte ambiental i les emissions contaminants gràcies a l'aprofitament dels recursos. 

L'empresària s'ha convertit en un referent en economia circular i està compromesa amb els ODS de l'ONU. Per a Coral Erum, “la gestió empresarial ha d'estar alineada amb els objectius de desenvolupament sostenible, el respecte mediambiental i la circularitat com a base d'una economia responsable”.

Actualment dirigeix les operacions del Grup Erum en zones d'Àsia i Amèrica, on resulta molt important ajudar a l'apoderament de la dona i impulsar el seu desenvolupament personal i professional. Aquest treball li ha portat a ser reconeguda amb el Segell d'Igualtat de l'Associació d'Empresàries, Professionals i Directives d'Alacant per promoure el repartiment just d'oportunitats entre treballadors i treballadores en els 20 països en els quals el grup és present amb seus i fàbriques.

Gràcies a la seua gestió empresarial, també ha rebut diferents reconeixements de prestigi, com el Premi Europeu a la dona emprenedora en 2019, el Premi a la Internacionalització EY 2018, o el Premi a la Trajectòria Empresarial per la Cambra de Comerç 2022. A més, forma part d'associacions com WAS (Women Action Sustainability), i ocupa diferents càrrecs i responsabilitats en Associacions del sector de la indústria alacantina i la innovació de la Comunitat Valenciana dins i fora d'Espanya, potenciant la imatge d'Alcoi.

Fins al 31 de desembre es pot donar suport a la seua candidatura al Top 100 Dones Líders a Espanya en el següent enllaç.