El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coronavirus a l'Alcoià i Comtat: mantenim l'increment de la incidència fins als 35 casos per cada 100.000 habitants

Segons l'actualització de xifres oficials feta per Sanitat aquest 11 de juny, el nostre departament compta amb 13.518 casos detectats des de l'inici de la pandèmia, 48 en l'última quinzena. Hem perdut 416 persones. 

 

Les comarques sumen 15 nous casos en els últims dies, repartits entre 6 municipis. 

La incidència del coronavirus puja a tota la Comunitat Valenciana, on segons l'actualització feta aquest 11 de juny hi ha 39 casos per cada 100.000 habitants. Tot i això, continua sent la comunitat autònoma amb la incidència més baixa de tota Espanya.

També al nostre departament ha pujat la incidència de forma lleugera però constant durant l'última quinzena. Ara mateix tenim 35 casos per cada 100.000 habitants, per sota de la mitjana de la Comunitat Valenciana.

Els nous positius des de l'actualització de dilluns són 16, repartits entre sis municipis: Alcoi suma 6, Cocentaina 4, Muro i Beniarrés 2 cadascun, i Ibi i Millena 1 cadascun.

Millena és el tercer cas que suma en una setmana, i donada la baixa població, la incidència s'ha disparat. La incidència també creix a Cocentaina, Beniarrés o Alcoi; però baixa a Castalla i Banyeres de Mariola, en aquest últim cas presenten 0 casos en l'última quinzena.