El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coronavirus a l'Alcoià i Comtat: tan sols dos nous casos i cap mort

Segons l'actualització feta per Sanitat aquest 19 de març, el departament de salut d'Alcoi compta amb 13.361 casos, 40 detectats en l'última quinzena. Hem perdut 415 persones.
 

És la primera actualització, des de fa quatre mesos, en la que no sumem cap mort. I tan sols hem sumat dos nous casos, així que el departament de salut d'Alcoi baixa fins a una incidència de 29 casos per cada 100.000 habitants.

El departament de Salut d'Alcoi continua mantenint sota control l'expansió del virus, amb un descens de la incidència. Tan sols hem sumat dos nous casos en els últims dies, i en l'última quinzena tenim 40 casos actius. Açò suposa una incidència de 29 casos per cada 100.000 habitants per al nostre departament, que, a més, ja està rodejat per departaments també fora de perill. A la Comunitat Valenciana quasi tots els departaments presenten ja xifres sota els 50 casos per cada 100.000 habitants.Per municipis, s'ha assignat un nou cas a Cocentaina, Muro i Ibi, i s'ha descomptat un d'Alcoi que ha sigut reassignat a altre municipi. En total, com ja hem dit, el departament tan sols suma 2 nous casos, una xifra molt baixa. Però la millor xifra és la dels zero morts que sumem en aquesta ocasió, després de quatre mesos de constant suma.

Hem de mantindre aquest delicat equilibri entre respectar les mesures establides i tindre un poc de vida social, per tal d'evitar que el virus torne a expandir-se per les comarques. Ànims.