El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coronavirus a l'Alcoià i el Comtat: 2 nous contagis i una mort

Segons l'actualització feta per sanitat aquest 26 de març, les nostres comarques compten amb 13.367 casos, 21 detectats en l'última quinzena. Hem perdut 416 persones.

Trenquem la tendència sense morts amb una nova pèrdua, que correspon a Alcoi. Però mantenim el control de casos amb tan sols dos nous positius.

El descens és ara més lent, però es manté. Si en l'anterior actualització teníem 22 casos detectats en l'última quinzena, aquest divendres baixem a 21. Això ens deixa en una incidència acumulada  de 15 casos per cada 100.000 habitants.

En els últims dies hem sumat 2 nous contagis i una mort, tots corresponen al municipi més poblat, Alcoi. El mapa ens mostra l'esperat color verd en quasi tots els municipis.Tan sols queda en roig L'Orxa, però no és significatiu perquè tenen 1 cas detectat en l'última quinzena i donada la poca població l'índex es dispara. Però és previsible que prompte també estiga en color verd. Onil també apareix en marró clar perquè presenta una incidència de 26 casos per cada 100.000 habitants. La resta de municipis del departament de Salut estan per sota dels 25 casos per cada 100.000 habitants

I mentre mantenim aquestes xifres, incrementem les nostres possibilitats de triomf amb la vacunació al professorat i treballadors dels centres educatius. A l'Alcoià i el Comtat es reprén aquesta mateixa vesprada del 26 de març, amb previsió de vacunar vora 4.000 persones.