El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Costa Blanca proposa redescobrir la província d'Alacant durant la desescalada

sigueencasa.com és la nova web de Diputació on es pot trobar un manifest de suport al turisme local de la provincia.

El Patronat Costa Blanca llança una nova campanya promocional de suport al sector turístic de la província amb la qual pretén fer arribar als ciutadans la riquesa i bellesa dels municipis alacantins per a fomentar els desplaçaments de proximitat durant les successives fases de desescalada. El potencial es basa en platges, natura, carrers, visites panoràmiques o racons únics.

sigueencasa.com és la nova web de Diputació on es pot trobar un manifest de suport al turisme local de la provincia. En col·laboració amb la Confederació d'Empreses de la Comunitat Valenciana -CEV- aquesta proposta de proximitat persegueix conscienciar i posar en valor el patrimoni turístic de la província d'Alacant. Gastronomia, restauració, hostaleria o medi ambient són només algunes de les moltes opcions que mostrarà el Patronat Provincial gràcies a aquesta iniciativa que persegueix posicionar la Costa Blanca com una destinació pròxima, estratègica i segura.


Segons ha detallat el director del Patronat Provincial de Turisme, José Mancebo, “es tracta d'una campanya dirigida al record de marca, per a la transició en la desescalada, on demanem a les persones que resideixen a la província o que simpatitzen amb els valors de la nostra destinació que vinguen. Hem de tindre en compte que dos terços dels nostres turistes ens han visitat més d'una vegada i ens coneixen perfectament. Necessitem, més que mai, que es bolquen amb el nostre sector, és a dir, amb la seua província i la seua destinació, amb la Costa Blanca”.


Altres accions

Des que es decretara l'Estat d'Alarma, les xarxes socials de la Costa Blanca han sigut la finestra per a connectar la província amb la resta del món. En aquest sentit, s'han impulsat diferents accions amb l'objectiu interactuar amb els seguidors en Instagram, a través dels stories, on cada dia es proposa als usuaris una ronda de preguntes sobre la destinació Costa Blanca baix diferents temàtiques (platges i cales, interior, gastronomia o festes). La primera persona que demostre el major coneixement sobre aquestes qüestions, rep un premi.

D'altra banda, el Patronat Provincial de Turisme ha viralitzat les accions promocionals dels municipis per a convertir-se en altaveu dels continguts que estan aportant aquests dies les localitats alacantines. Finalment, amb la finalitat de contribuir a la conscienciació dels usuaris en la necessitat de romandre a casa, es va crear una insígnia en Facebook amb el lema #Yomequedoencasa #IStayAtHome.