El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cotes Baixes d’Alcoi, més prop de convertir-se en àrea industrial avançada

Reunió entre Ajuntament d’Alcoi i l'Associació Polígon Cotes Baixes

L'acord de col·laboració amb l'Ajuntament suposen 15.000 euros per a diferents millores en el Polígon.

El polígon Cotes Baixes, en cas de convertir-se en àrea industrial avançada, tindrà més fàcil optar a ajudes públiques i bonificacions fiscals, millores en les infraestructures que poden arribar des de diferents administracions o una major visibilitat d'aquestes zones per a atraure noves empreses.

El pròxim 20 de setembre en l’Àgora, Ajuntament d’Alcoi i l'Associació Polígon Cotes Baixes han convocat l'Assemblea de Ratificació de la Constitució de l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Cotes BaixesAixò suposa fer un pas més per tal de convertir-se en àrea industrial avançada i optar, entre altres, a ajudes públiqúes.


L'acord de col·laboració amb l'Ajuntament suposen 15.000 euros per a diferents millores en el Polígon. Una vegada es duga a terme la ratificació en l'Assemblea el següent pas serà portar-lo al Ple, per la qual cosa s'espera que el mes de novembre estiga aprovat.


Recordem que l'Ajuntament va aprovar el mes de desembre el conveni de col·laboració amb aquesta entitat. Prèviament, Cotes Baixes va presentar perquè l'ajuntament tramitara aquest acord el projecte de conveni, estatuts i pla inicial, que després del vistiplau dels tècnics va ser ratificat en Ple.


El regidor d'Indústria, Jordi Segura ha destacat “el treball que estan realitzant els empresaris amb l'objectiu d'aconseguir ser una àrea industrial avançada, l'aprovació del conveni pel Ple municipal i l’EGM Cotes Baixes, són requisits previs i indispensables a la sol·licitud a la Generalitat de la declaració d'àrea industrial avançada, la qual cosa suposarà que el polígon alcoià siga una de les primeres àrees d'aquest tipus a la Comunitat Valenciana”.