El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cotes Baixes dóna material de protecció al centre de salut La Bassa

Les cinquanta ulleres de protecció donades per l'IES Cotes Baixes.

El centre educatiu ha volgut respondre a la petició realitzada des del centre de salut davant la falta de material que garantisca la seguretat dels professionals sanitaris en aquesta crisi.

Cinquanta ulleres de protecció és l'aportació que ha fet l'IES Cotes Baixes al centre de salut La Bassa per tal d'ajudar als sanitaris a combatre el Covid-19.

D'aquesta manera ha volgut el centre educatiu respondre a la petició realitzada des del centre de salut davant la falta de material que garantisca la seguretat dels professionals sanitaris en aquesta crisi.

El director de l'IES Cotes Baixes, Fernando Sansaloni, ha indicat el següent: “En aquest moment d'excepcionalitat és l'ocasió de posar en pràctica tot el que ensenyem a les aules, no podíem quedar-nos al marge i en la mesura de les nostres possibilitats, tractem de contribuir amb el que podem i posem tot el nostre coneixement al servei de la societat”.

Activitat a distància

L'IES Cotes Baixes es troba, com la resta de centres educatius d'Espanya, treballant en remot des d'aquest mateix dilluns. Tots els professors han organitzat per cursos i aules les activitats que han d'anar realitzant els alumnes i mantenen contacte amb ells a través de diferents canals digitals.