El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cotes Baixes i el Tomás Llàcer d'Alcoi participen en unes particulars Olimpíades

ARAMULTIMÈDIA ha impartit un taller sobre fotografia esportiva
ARAMULTIMÈDIA ha impartit un taller teòric i pràctic sobre fotografia esportiva

Els alumnes de l'IES Cotes Baixes d'Alcoi han organitzat la primera edició de 'Cotes Olímpic'. Els 80 estudiants de 2n d'ESO s'han dividit en els 5 continents per competir entre ells amb jocs inventats. També hi han comptat amb uns 10 alumnes del Tomás Llácer, que han participat en 'Cotes Olímpic' al Poliesportiu de Caramanxel

Els alumnes de l'IES Cotes Baixes d'Alcoi han organitzat la primera edició de 'Cotes Olímpic'. Els 80 estudiants de 2n d'ESO s'han dividit en els 5 continents per competir entre ells amb jocs inventats. També hi han comptat amb uns 10 alumnes del Tomás Llácer, que han participat en 'Cotes Olímpic' al Poliesportiu de Caramanxel.

Cotes Olímpic és l'últim projecte global, basat en les noves metodologies actives d'aprenentatge, desenvolupat per l'IES Cotes Baixes durant l'última setmana. Els alumnes de 2n d’ESO en col·laboració amb els alumnes del Centre d'Educació Especial Tomás LLàcer han participat, dividits per equips, en unes originals Olimpíades en la qual han hagut de crear nous esports tant ‘olímpics’ com ‘paralímpics’.

ARAMULTIMÈDIA també ha ajudat a donar difusió d'aquest projecte educatiu, impartint un taller teòric i pràctic de fotografia esportiva. Altre vessant del projecte és informar de l'esdeveniment amb cròniques, vídeos i fotografies. Aquestes seran enviades als mitjans de comunicació pels mateixos alumnes amb la finalitat de fer ressò de la primera edició de Cotes Olímpic.