El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cotes Baixes prepara una visita virtual per als estudiants interessats

Segueix aquest enllaç per a inscriure't en la visita virtual a l'IES Cotes Baixes.

Enguany la situació obliga els centres a innovar en el procés de matrícula, i des de l'IES Cotes Baixes preparen una visita virtual per a donar a conéixer el centre. Serà el pròxim 27 de maig, però cal inscripció abans del 22 perquè les visites seran personalitzades segons els interessos els estudiants. T'oferim tots els detalls. 

Està a punt d'iniciar-se el procés de matrícula i molts estudiants han de triar centre per a continuar la seua formació. Des de l'IES Cotes Baixes són conscients de les dificultats de la situació actual, amb restriccions de mobilitat pel coronavirus, i per això han ideat una sèrie d'accions per poder atendre tots els dubtes i preguntes de les famílies interessades en el centre i les seues propostes formatives, siguen d'ESO, Batxillerat o FP.

I la primera és una visita virtual que tindrà lloc el 27 de maig, mitjançant l'aplicació Microsoft Teams, i que "estarà organitzada en funció dels estudis triats amb l'objectiu de garantir l'atenció personalitzada i que els participants en cadascun d'ells puguen rebre la informació segons l'àrea d'interés". Així, es convocarà a diferents hores, "garantint també l'assistència d'aquelles famílies que tinguen més d'un fill estudiant o de nou ingrés al centre".

En la visita, els professors explicaran cada itinerari educatiu i atendran preguntes. També participarà un grup d'alumnes i representants de l'administració per explicar els passos per a formalitzar la matrícula. Cal tindre en compte que enguany la matriculació es farà en línia amb signatura electrònica, però per a aquells que no disposen de la signatura o que tinguen dubtes concrets, el centre també contempla una via presencial en l'institut, en temps reial però mitjançant pantalles, per tal d'evitar el contacte físic el més possible.

Per tal d'assegurar que tots els interessats disposen del seu temps per a ser atesos, es requereix inscripció prèvia a la visita virtual. El termini és fins aquest divendres 22 de maig i cal formalitzar-la en aquest enllaç.

Fernando Sansaloni, director de l'IES Cotes Baixes, diu que "en aquests temps de canvi i davant la situació de crisi sanitària que ens amenaça i que ha impedit que seguim el curs habitual amb la nostra jornada de portes obertes presencial, hem treballat per a posar en marxa aquest format en el qual, d'igual forma, volem estar al costat dels quals volen conéixer el nostre centre per a iniciar la seua següent etapa acadèmica amb nosaltres". Però no sols es queda en aquesta visita virtual, sinó que "continuem treballant perquè durant el procés de matriculació puguen comptar amb el personal administratiu del centre de manera presencial però respectant totes les mesures de seguretat i així realitzar els tràmits sense complicacions".