El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cotes Baixes vol accedir a vora 200.000 euros de les noves ajudes a polígons

L'APCB, associació d'empresaris del polígon de Cotes Baixes, es reuneix aquest mateix dilluns per a debatre sobre les noves ajudes i també resoldre dubtes sobre el nou servici de recollida de residus implantat a la zona.

L'Institut Valencià de la Competitivitat, l'IVACE, ha tret una nova convocatòria d'ajudes per a la millora de polígons, amb un total de 12,8 milions d'euros de pressupost. Les sol·licituds s'han de presentar abans del 22 de febrer, i tota la informació es pot consultar ací.

Així les coses, els empresaris i ajuntaments es posen mans en l'obra per a sol·licitar noves ajudes. És el cas de l'Associació d'Empresaris del Polígon de Cotes Baixes, l'APCB, que aquest mateix dimarts 29 de gener celebren assemblea general ordinària, on el seu president Ramón Juan donarà compte d'aquestes ajudes que poden suposar una inversió propera als 200.000 euros en el polígon alcoià.

A la reunió també assistirà Natxo Gómez, president de la Federació Empresarial comarcal, FEDAC, per detectar quines són les millores prioritàries en aquest polígon. També informarà del projecte posat en marxa amb l'Ajuntament d'Alcoi per aconseguir la declaració de polígon excel·lent, una nova figura que es planteja dins la Llei d'Àrees Empresarials de la GVA i que permetria accedir a bonificacions fiscals i ajudes.

Per últim, també participarà en la reunió el regidor de medi ambient, Jordi Martínez, per explicar els empresaris el nou sistema d'arreplegada de residus urbans que suposa contenidors assignats per a cada parcel·la en lloc de comunitaris. El regidor i un tècnic del departament resoldran els dubtes que puguen tindre els empresaris.