El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Final 'moro-cristiana' en el Campionat de Cotos del Mig Any

Les 'semis' han sigut als Muntanyesos

La final, dimecres 17 d'octubre a les 20:15 h a les Tomasines

Ja es coneix quines dos filaes es disputaran la final del Campionat de Cotos del Mig Any d'Alcoi. Després de jugar 4 partides, els finalistes han sigut Ricardo Canalejas i Quique Alijo (Marrakesch), i Enrique Pla i Damián Cortés (Muntanyesos). Que guanye el millor!

Els Marrakesch han guanyat per un contundent 0-3 als Creuats, representats per Jordi Pastor i Carlos Romeu; mentre que els Muntanyesos ho han tingut una mica més complicat. Han guanyat als Miqueros de Quique Gisbert i Paco Garcia per 3-2.

 

Pel que fa a una de les parelles, la de Enrique Pla i Damián Cortés dels Muntanyesos, van quedar campions a 2012, quan la filà fou el Mig Cristià. Ara tindran any d'Alferes i estan en condicions de poder repetir la història.


La gran final del Campionat de Cotos 2018 serà a les Tomasines, filà que ostenta la capitania cristiana en l'any 2019, el dimecres 17 d'octubre a partir de les 20:15 h.