El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Covid-19: 11 casos a Banyeres, 4 a Alcoi, 3 a Ibi i 1 persona morta a Castalla

Centre de Salut de Banyeres / AM

El més destacat són els 11 casos que s'han registrat en l'última setmana a Banyeres des de l'última actualització del 17 d'agost. En els últims 14 dies, Banyeres ha registrat 13 casos per PCR.

 

Des de juny no moria cap persona al Departament de Salut d'Alcoi

Pareix que la Covid-19 comença a tindre major incidència al Departament de Salut d'Alcoi. Sanitat ha actualitzat les dades a data del 20 d'agost i hi ha 18 casos nous des de l'anterior actualització (17 d'agost). La nota més negativa és una persona morta a Castalla per Coronavirus.

En xifres acumulades, el Departament de Salut d'Alcoi ha comptabilitzat 468 casos per la Covid-19 des que es recopilen dades. Des de principi de juny no moria cap persona, però en aquesta setmana s'ha registrat una nova mort confirmada, concretament a Castalla. La xifra de persones mortes a l'Àrea d'Alcoi ascendeix a 117. 


El més destacat són els 11 casos que s'han registrat en l'última setmana a Banyeres des de l'última actualització del 17 d'agost. També s'han registrat 4 casos a Alcoi i 3 nous a Ibi. En els últims 14 dies, Banyeres ha registrat 13 casos per PCR. 


En xifres totals acumulades per municipis, s'han notificat per PCR des que va començar la pandèmia 279 casos a Alcoi, 18 a Banyeres, 69 a Ibi, 28 a Castalla, 10 a Muro, 17 a Cocentaina i 36 a Onil. Hi ha més casos, però estos són els municipis amb major incidència des que Sanitat va començar els registres.