El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Natxo Lara, Periodista

Natxo Lara

#COVID19: 13 de març... de 2022

Divendres 13 de març de 2020. Tots sabem el què va passar. Un any d'angoixa i d'incertesa. Arribats a aquest punt em pregunte: Com serem? Què passarà el 13 de març de 2022?

Farts, fregits, cuits, trastornats mentalment, més grossos, calbs, carregats de punyetes, naturalistes, reconciliats amb els veïns, experts en Zoom i Meet, amb un màster en Incidència acumulada i noms estranys de vacunes...

Així som els nou habitants de la merda de Nova Normalitat que ens ha tocat viure.

En un any han passat moltes coses. Ens van tancar dos mesos com si haguera esclatat Txernòbil en Cofrents i després en Nadal no van prohibir que es reunirem a sopar. Milers de morts. Tot ha canviat tant que ara a la gent ja li la sua que el monarca haja fugit, les filles s'hagen vacunat i alcaldes, regidors, sacerdots i familiars de bisbes s'hagen vacunat. I mentre, ma mare i mon pare de setanta anys, no. A la gent li la sua tot..

Temps d'egoisme, de 'sálvese quien pueda' i de fake news i lapidació de persones a través de les xarxes socials.

Critiquem als adolescents perquè es fan dos cubates en un descampat. Recorden vostés quan tenien 20 anys com els bullien les hormones? A mi als 20 si em tanquen, m'haguera pegat contra la paret. Massa cas fan, pobrets.

Això és el que ha passat, però vull anar més enllà. El passat, passat està, el present el vivim ara... però, I el futur? Què passarà el 13 de març de 2022? Estarem vius? Hauran reconegut d'on ve aquesta malaltia? S'hauran vacunat tots els rics del món, els gats, gossets i carabasses i ja ens tocarà a la resta? Ens la suarà tot igualment com ara? Portarem mascareta? Hi haurà Moros i Cristians?

Parlem en un any!

  • He arribat a la següent conclusió: A la gent li la sua tot