El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

COVID19: Només amb amenaces entenem les coses

  • Precaució, quedeu-vos en casa i llegiu ARAMULTIMÈDIA.
  • Volem remetre des d'ARAMULTIMÈDIA una salutació efusiva per a aquells que han criticat els mitjans de comunicació d'alarmistes. 

Som un poble, el mediterrani, desconfiat i ple de picaresca. Ho demostra el fet que molts hagen eixit aquest diumenge amb la bici o a la via verda, o a pegar un passeig. Sembla que només entenem l'amenaça, la multa i el crit. Dos dies després, sembla que hem entés el missatge: Tranquil.lets en casa.

Alcoi, huit i mitja del matí. Com que els supermercats no han obert, no hi ha persones estressades comprant pollastre i paper higiènic per a dos mesos. Els serveis de recollida de la brossa hauran de treballar de valent a partir d'ara perquè en pocs dies començaran a podrir-se les tones de menjar adquirides sense límit i amb molt poc sentit ni de l'Educació ni de la Solidaritat.

Però tornem al diumenge de matí. Poques hores després que el president Sánchez acabara d'acollonar-nos, sembla que s'ho hem pres seriosament. Alguns continuen tirant de picaresca i ixen al carrer a treure el gos sis voltes o intenten recórrer la via verda. Però eixos insensats no tornaran a prendre els carrers, perquè els caurà una merescuda multa.

A les 8:30 del matí només transitaven pel carrer Santa Rosa dues persones majors (error), però això sí amb mascareta de protecció. Els carrers eren com en la pel.lícula de 'ABRE LOS OJOS' d'Amenávar i es podia identificar un ambient molt més net, segurament lliure de tant de fum dels cotxes.

Com es pot comprovar al vídeo adjunt, el Pont de Fernando Reig semblava una pista d'aterratge d'un aeroport i a la gasolinera de GALP es respectaven totes les mesures de seguretat. Contacte zero entre persones i servei eficient.


Estem segurs que molts tontos i tontes (en tenim molts) eixiran al carrer i s'indignaran si els posen una multa. Durs amb ells.

I per favor, siguen respectuosos al supermercat, perquè si es posen 'farrucos' limitaran l'entrada i tindrem TOTS problemes: els 'tarats' i els que pensem que amb orde i seny tot anirà bé i podrem comprar el sucre i el paper higiènic.

Precaució, quedeu-vos en casa i llegiu ARAMULTIMÈDIA