El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Crashing Butterflies obri el cicle Corrents Continus a l’IVAM CADA Alcoi

9 i 16 de juny, i 7 de juliol seran les pròximes activitats de Corrents Continus

Coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, també s’ha iniciat el cicle Corrents Continus amb Crashing Butterflies. El públic ha gaudir de l’acústic format pels dos músics.

ARAMULTIMÈDIA ha estat a l’inici de Corrents Continus i ofereix aquest vídeo. Abans de l’actuació, ha pogut parlar amb Mónica Guardiola i Javier Martínez, els dos integrants de Crashing Butterflies.

La següent actuació arriba el divendres 9 de juny i tindrà lloc a les 20 hores, de nou, a l’IVAM CADA d’Alcoi. En aquesta ocasió tindrem l’immens plaer d’escoltar Amarok, el nom sota el qual s’amaga el barceloní Èric Seró que, a més de compositor audiovisual i físic, és també un expert en música handpan. De fet, el 10 de juny oferirà, de forma completament gratuïta, un taller de handpan que us recomanem encaridament.

El divendres 16 de juny, també a les 20 hores i a l’IVAM CADA, es presenta el duet Elle Belga format pels asturians Fany Álvarez i José Luis García, que ens delitaran amb una sèrie de cançons nodrides a partir de les seues experiències personals que, més enllà de la música d’autor, tractaran de colpir-nos en el més profund del nostre interior. Una oportunitat única de descobrir a dos vertaders músics que tenen molt a dir.

L’última de les actuacions tindrà lloc el divendres 7 de juliol a les 21 hores, però en aquesta ocasió canviem la ubicació tradicional per Cerveses Lluna “Ca Na Lloba”, on es donarà fi a aquest cicle “d’altres músiques” de la millor forma, gaudint de Key Day.