El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Crea360 fa guanyar 5,6 milions d’euros als ajuntaments

Membres de Crea360 a una reunió a Fitur.

Crea360 ha treballat per a Ibi, Altea, Santa Pola o la Diputació d'Alacant. 

L’empresa, especialitzada en planificació i captació de fons per a les administracions públiques, aconsegueix xifres milionàries per als seus clients.

La quantitat exacta del total de subvencions que Crea360 ha obtingut per als ajuntaments alacantins que té com a clients ha sigut, exactament de 5.608.000 euros procedents del Programa d’Impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics (PIREP). Uns fons que, com indica el seu nom, es destinaran a millorar edificis administratius, centres culturals o instal·lacions esportives buscant la màxima eficiència energètica, funcionalitat i accessibilitat, així com el “desenvolupament sostenible”, segons ha explicat Quino Palací, gerent de l’empresa.

El treball, per descomptat, no haguera estat possible sense el suport dels mateixos ajuntaments (més interessats que ningú en assolir aquests diners), amb els quals han elaborat “propostes sòlides i assegurat l’execució exitosa d’aquests projectes”. I és que Crea360 ja s’ha convertit en una empresa referent del sector dins de la nostra província, però també fora d’ella.