El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Crear feina, ajuda a totes les persones i el manteniment de Cocentaina, propostes de Jordi Pla com alcaldable de Col·lectiu - Compromís

Joan Baldoví ha 'apadrinat' Jordi Pla en l'acte i ha dit que "fa olor a alcalde"

Comença la maquinària electoral quan ja queda menys d'un any per als comicis municipals de 2019. Un dels primers que ha presentat els eixos de la seua candidatura com alcaldable ha estat Jordi Pla, qui aspira a ser el màxim representant de Cocentaina per la formació Col·lectiu 03820 - Compromís de Cocentaina.

El jove alcaldable ha atés ARAMULTIMEDIA abans de fer aquest acte al Centre Cultural 'El Teular' davant unes 200 persones. Jordi Pla ha indicat que la seua proposta de govern es basa en el manteniment del municipi, l'ajuda a les persones i el fet d'abaixar l'atur creant llocs de treball.

Pel que fa al manteniment de Cocentaina, Jordi Pla ha indicat que "el poble està brut" perquè "l'Ajuntament de Cocentaina no 'apreta' a la concessionària de la neteja i la brossa". L'alcaldable ha apuntat que hi ha "fins a 20 incompliments que tenen registrats" en matèria de neteja actualment.

La segona idea de Col·lectiu - Compromís per al seu programa electoral és el fet de crear ocupació "potenciant tot el terreny industrial, comercial, agrícola i que les xicotetes i mitjanes empreses puguen exportar". També ha incidit en la "millora de polígons industrials i fer un teixit comercial potent que siga referent a la comarca".

L'ajuda a les persones també està dins de les propostes d'un possible govern de la coalició nacionalista. Concretament, Jordi Pla ha indicat que açò s'aconseguiria "ampliant els horaris de serveis socials i l'ajuda a les persones més vulnerables que estan passant les seqüeles de la crisi econòmica de la pitjor manera".

Cal recordar que a Cocentaina fa 39 anys que hi ha governs socialistes. Pla apunta que "encara que han canviat els alcaldes, no ha canviat el rerefons de la política".

Jordi Pla, 'apadrinat' per Joan Baldoví

El diputat al Congrés per Compromís, Joan Baldoví, també ha volgut estar al costat de Jordi Pla en aquest primer acte com alcaldable.

'Baldo', en declaracions a ARAMULTIMÈDIA, ha dit de Pla que "fa olor a alcalde" i que "té una cosa molt important en política com és la il·lusió per intentar servir a la resta i tindre eixe verí en la sang".

Pel que fa a Compromís a escala nacional, Baldoví ha destacat que "no volen ser els que sempre es queixen a Madrid, sinó que ara són útils per posar per damunt els interessos dels valencians".