El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Creen a les Comarques una APP per a triar restaurant i que et porten el menjar a casa

Tot enllestit per a començar a oferir servei a domicili
  • Dijous arranca en Alcoi. De moment de dijous a diumenge.
  • La poden trobar a l'enllaç: https://linktr.ee/dusmelapp

Fruit de l'espenta i la faena de les empreses DUSMEL d'Ontinyent i de Tomás Tomás, d'Alcoi, naix per a donar servici una Aplicació que permet triar restaurant, menjar i que te l'emporten a casa. Ideal i fonamental per a aquests temps de COVID. A Ontinyent funciona fa sis mesos, a Alcoi, des d'aquest dijous.

Iniciativa empresarial 'made in' les Comarques i amb la participació de l'empresa DUSMEL d'Ontinyent i del polivalent empresari emprenedor alcoià, Tomás Tomás.

Aquesta setmana arranca a Alcoi el servei de selecció de menjars per a emportar gràcies a l'APP dissenyada a DUSMEL i que permet als qui se l'abaixen, triar els plats i conèixer el temps que tardaran a dur-se-la a casa. En principi, operarà de dijous a la nit a diumenge, però s'ampliarà depenent de la demanda.

Un projecte que naix de la necessitat d'oferir un servei essencial a la ciutadania sobretot ara que viu semiconfinada. A Ontinyent, l'experiència funciona amb èxit des de fa sis mesos.

Exemple del que podem trobar a l'APP d'Alcoi:

A banda de l'emprenedoria, l'APP contribueix a fomentar el consum de productes d'ací i en restaurants de la zona. L'APP es pot abaixar amb el codi QR o amb l'enllaç https://linktr.ee/dusmelapp que ja està disponible per a tota mena de telèfons i tauletes.