El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Creixement espectacular del Campus d'Alcoi que arriba als 730 alumnes de primer any

Foto d'arxiu (d'ahí que no porten mascaretes)
  • En setembre hi ha una nova oportunitat per a matricular-se en els màsters oficials.
  • Mai abans en la dilatada història del Campus s'ha rebut a tant alumnat

Rècord de matriculacions en el Campus d'Alcoi de la UPV que arriba als 730 alumnes i que consoliden el creixement del centre i que justifica el pla director de Pau Bernabéu que pretén arribar als 4000 alumnes ampliant edificis i infraestructures en un futur pròxim. Enginyeria Química és la que més creix.

Bones notícies per al Campus d'Alcoi de la UPV, que confirma amb xifres el bon moment acadèmic pel que travessa i les perspectives de creixement progressiu en els pròxims anys.

Així, la Universitat Politècnica de València ha anunciat que amplia el nombre de places de matriculació per al proper curs -entre graus i màsters universitaris- després de la gran resposta per part de l'alumnat en la preinscripció.

Els 730 nous alumnes és la xifra més alta en la dilatada història del centre alcoià i que confirma un rotund èxit pel que respecta a la resposta de l'alumnat a l'oferta acadèmica de la UPV a Alcoi.


El director de Campus, Pau Bernabéu,ha dit que “hem intentat per tots els mitjans, però sense alterar la nostra filosofia de proximitat i atenció personalitzada a l'alumnat, ampliar el nombre de persones matriculades en el nostre centre. No volíem deixar fora sobretot a alumnes de les nostres comarques que són, en teoria, els que més interés tenen a compartir la seua formació amb nosaltres”.


Els graus que més han vist augmentat el nombre d'alumnes han estat els d'Enginyeria Química i Enginyeria elèctrica,


Felicitació a la Comunitat Universitària

Bernabéu reitera la seua felicitació a la comunitat universitària pels seus esforços per millorar la qualitat docent i l'atenció a l'alumnat, “que ha tingut com a fruit aquestes magnífiques xifres de demanda de places. Això ens anima a treballar més i millor per a la posada en marxa del nostre pla estratègic de creixement en infraestructures, edificis i graus”.


Màsters Universitaris


Pel que respecta als 4 màsters que s'ofereixen al Campus d'Alcoi, al setembre s'ha fixat una segona tanda d'inscripció entre els dies 2 i 10 a través de la web de la universitat. Són:

 

-Màster Universitari en Enginyeria Textil


-Màster Universitari en Enginyeria d'Organització i Logística


-Màster Universitari en Enginyeria, Processament i Caracterització de Materials


-Màster MBA Universitari en Direcció d'empreses