El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Crema de contenidors a Alcoi: Aquesta vegada amb danys a una vivenda i a prop d'afectar a persones

El sobresalt ha estat important, sobretot perquè les flames s'endisaven en la casa i la crema del contenidor s'ha estés per la façana.

La nit de Cap d'Any per als veïns del carrer Onil d'Alcoi ha estat més que moguda, perquè al voltant de la 1 de la matinada, els bombers han hagut de sufocar un foc provocat en un contenidor. Les flames han arribat fins el segon pis i han provocat seriosos danys materials en vivendes. La cosa podria haver estat tràgica.

En eixe moment al primer pis sí que hi haviia gent celebrant la festa de benvinguda del nou any. Pel que fa al segon pis, en tornar de la festa de Cap d'Any, la família que allà viu ha trobat la seua terrassa arrasada pel foc i els vidres trencats. El foc del contenidor que tenen just baix de casa els ha arribat als dos primers pisos i s'ha cremat la roba que estava estesa. Les flames, els llençols en flames i l'estenedor han fet rebentar els vidres de l'habitacle. També s'ha cremat tota la instal.lació elèctrica i telefònica de la casa.

El sobresalt ha estat important, sobretot perquè les flames s'endisaven en la casa i la crema del contenidor s'ha estés per la façana. A més, com es pot comprovar al vídeo al qual ha tingut accés ARAMULTIMÈDIA, els contenidors es troben molt apegats a la paret del carrer i el primer pis i el segon, que sobreïx. És a més, una via molt transitada i molt estreta, amb cotxes aparcats als dos costats, el que ha pogut provocar danys en cotxes i alguna explosió.

 

 

El tema dels contenidors, se'ls ha anat de les mans
 

Per sort, els bombers s'han fet amb el foc a temps i la cosa no ha anat a més. Això sí, per primera vegada en aquesta sèrie d'incendis provocats, les conseqüències han pogut ser fatals i ja no parlem de danys sobre mobiliari urbà públic i sí sobre propietats privades i possibles danys a persones. La casa en qüestió l'ocupa habitualment una família amb xiquets.