El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"Cremem tot el que ens sobra de l'any": El Partidor celebra el seu dia gran amb la Foguera

També han participat els grups Kairos i Rumbo

Els barris d'Alcoi són protagonistes al Solstici d'Estiu i a les Festes de Sant Joan. El primer a cremar la seua foguera ha sigut El Partidor. Grans i menuts han gaudit durant tota la jornada d'activitats socioculturals i musicals.

El president de l'Associació de Veïns d'El Partidor, Pep Hernández, ha contat el programa d'activitats i com es construeix aquesta foguera. Indica que el barri s'implica molt amb les festes i que cadascú aporta tot el que té per construir la foguera. Hernández diu que "cremem tot el que ens sobra de l'any".

Altra de les activitats és el taller de percussió. A ARAMULTIMÈDIA també hem parlat amb Raquel Cruces, de Ta!Quiriquitá!, per contar tot el que fan al barri i també amb la 4a Trobada Nacional de Maracatú 'Maracatútambé'.

El més important és que la foguera s'ha cremat sense incidents i tot ha sigut festa, un any més, a El Partidor.

 

Altres barris

La Zona Nord i Batoi també celebren les seues festes. Per aquest diumenge a les 19 h està prevista la cremà de la foguera a Batoi i a les 12 de la mitjanit està programada la cremà al barri de la Zona Nord. Són hores orientatives, ja que tot depén de l'arribada dels bombers. La seguretat, el primer.