El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Creu Roja Alcoi incrementa la seua flota de vehicles amb una ambulància de suport vital avançat

Aquesta incorporació supleix la baixa d'altres dues ambulàncies de la Creu Roja, que en 2018 van complir la seua vida útil de 10 anys.

L'Assemblea local de la Creu Roja en Alcoi ha invertit 60.000 € per a l'adquisició d'una nova ambulància de suport vital avançat, la segona d'aquesta mena que disposa l'entitat local. El vehicle ha estat presentat en societat a la seu de Creu Roja Alcoi, on el director de l'entitat, Pablo Granados, ha fet un balanç de l'any 2018.

Durant l'any 2018 Creu Roja ha realitzat 326 servicis en Alcoi i comarca, atenent un total de 536 persones, 76 de les quals s'han acabat traslladant a centres sanitaris. Granados destaca l'"auge" del departament, amb un nombre de voluntaris proper als 150, als quals Creu Roja forma de manera permanent en primers auxilis.

La nova ambulància vindrà a reforçar la tasca de Creu Roja, que se centra principalment en oferir serveis preventius i intervenir en situacions d'emergència. Aquesta incorporació supleix la baixa d'altres dues ambulàncies de la Creu Roja, que en 2018 van complir la seua vida útil de 10 anys.