El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi. Creu Roja també tindrà la seua pròpia activitat a la Fira Modernista

Victoria Romero, presidenta de l'Associació d'Amics del Modernisme, Lorena Zamorano, regidora de Turisme i Juan Miguel Cortés, president de Creu Roja Alcoi

La Creu Roja d'Alcoi es va fundar en 1873, durant l'època modernista

L'Associació Modernista juntament amb aquesta entitat seran els encarregats d'organitzar una Tómbola

La II Fira Modernista que se celebrarà a Alcoi dels dies 17 al 23 de setembre, està carregada d'activitats preparades per diferents associacions, grups i entitats de la ciutat. Creu Roja ha presentat recentment la seua incorporació dins d'aquests actes.

L'Associació Modernista va contactar amb Creu Roja, ja que van pensar que aquesta entitat fundada durant l'època modernista, hauria de participar en els actes. Ràpidament, la presidenta de l'associació Victoria Romero, es va posar en contacte amb Juan Miguel Cortés, president de Creu Roja i, després de barallar vàries opcions, van pensar que la millor idea era organitzar una tómbola en la qual els beneficis aniran destinats a ajudar a Creu Roja, per així continuar realitzant la seua llavor.

Els representants de la Creu Roja aniran vestits amb les vestimentes que el personal sanitari utilitzava en aquella època.

A més, es proporcionarà durant cada dia d'activitats d'aquesta carregada II Fira Modernista, serveis sanitaris, això si, de l'època actual, per a assegurar la seguretat de tots aquells que hi participen dels actes organitzats durant els dies 17 i 23 de setembre.