El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Crida Contra el Racisme celebra un any de vida amb variades activitats per a tothom

És la plataforma que naix en contra del grup d'extrema dreta 'Lo Nuestro'

La plataforma Crida Contra el Racisme (CCR) celebra el diumenge 8 de juliol multitud moltes activitats al barri de Batoi en el seu 1r aniversari. Josep Reig, membre de CCR, ha parlat amb ARAMULTIMÈDIA i ha animat tothom a participar en la paella popular (amb opció vegetariana), ja que amb la recaptació "es finançaran totes les activitats de l'any"

La plataforma Crida Contra el Racisme (CCR) celebra el diumenge 8 de juliol multitud d'activitats al barri de Batoi en el seu 1r aniversari. A les 10:30 h començarà la pintada del 'Mural contra el Racisme' per part del Toni Espinar i activitats dirigides al públic infantil com gimcana, taller de manualitats, etc. Aquestes activitats se celebraran al Carrer Carrascar de matí, mentre que a la vesprada hi haurà parlaments, lectura de poesia i l'actuació del grup SEMBA.

Josep Reig, membre de CCR, ha parlat amb ARAMULTIMÈDIA i ha animat tothom a participar en la paella popular (amb opció vegetariana), ja que amb la recaptació "es finançaran totes les activitats de l'any". Els tiquets del dinar es poden comprar al mail cridacr@gmail.com i a punts físics a Alcoi (Detroit Llibres i el Cassal Ovidi Montllor) o a Muro (Carnisseria Halal).

CCR va aparéixer a Alcoi a finals d'abril de 2017 com a contestació a "grups neonazis, com són el recentment assentat 'Lo Nuestro' al País Valencià i la seua delegació 'La Creu de l'Albà' en L'Alcoià - El Comtat'. En el blog de Crida Contra el Racisme asseguren que "la convivència veïnal està veient-se afectada per l’auge d’aquestes idees a la nostra comarca a causa de la intolerància que mostren cap a la gent que és diferent o no pensa com ells".

Hi ha moltes persones que s'hi han adherit a CCR. De fet, Reig convida a tothom al primer aniversari, siguen membres de la plataforma o, inclús, els que no la coneguen. També hi ha col·lectius adherits com els 5 partits polítics en representació en l'Ajuntament d'Alcoi, Col·lectiu LGTBI Mariola, Cassal Ovidi Montllor, Ateneu Popular el Panical, Ca'ls Frares, Club d'Amics de la Unesco, Dajla, El Cedre, AAVV del Batoi, Col·lectiu feminista 8 de març, Podem Alcoi, Intersindical, Obrir Escletxa, el FEU, les Associacions de Veïns de Batoi i la Zona Nord, CCOO, CGT, CNT i UGT, entre d'altres.