El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Crida de Festa': Alcoi també vol Moros i Cristians en la 'nova normalitat'

Des de l'ASJ, asseguren que per a l'espectacle del divendres 23 d'octubre encara queden invitacions a ticketalcoi.com

S'ha demostrat. La Covid-19 no ha pogut aturar per complet els Moros i Cristians a Alcoi. El Teatre Calderón s'ha engalanat aquest divendres 16 d'octubre per fer una 'Crida de Festa', un acte espectacular on s'han fusionat totes les arts de 'Nostra Festa'. A ARAMULTIMÈDIA ha preparat un vídeo-resum d'alguns moments d'aquest primer espectacle i amb les paraules de Juan José Olcina, president de l'Associació de Sant Jordi (ASJ).

Sainets, marxes mores i cristianes, pasdobles, poesia de Joan Valls i Adrián Espí, ballets o 'mascletaes humanes' s'han pogut veure en la primera 'Crida de Festa'. Aquest espectacle, que mescla moltes arts, es podrà veure també aquest dissabte 17 a les 19 h. i el divendres 23 d'octubre a les 20:30 h. Des de l'ASJ, asseguren que per a l'espectacle del divendres encara queden invitacions a ticketalcoi.com


El Mig Any Fester de 2020 és un dels més atípics que es recorden a causa de la pandèmia. Els cotos no han sigut multitudinaris, s'han jugat a l'exterior i amb mascareta, i la Glorieta ha estat buida i sense el gran ambient fester que caracteritza les 28 filaes i tot el sector fester.


En la primera 'Crida de Festa', més de 300 persones han accedit al Teatre Calderón respectant totes les mesures higièniques i sanitàries marcades pels protocols de la Covid-19. Queda demostrat que ni una pandèmia mundial pot aturar els Moros i Cristians.